Sterk LEDpære

«Monsterpæren» er i hus

Kjøp stor LED pære på nett i nettbutikk 30 watt

Kjøp stor LED pære

Dette er rett og slett en stor (både i lengde, diameter og vekt) lyspære med ekstra mange dioder, slik at effekten blir 30 watt totalt, og det er mye til LED å være.

Jeg ser for meg at veldig mange kan ha nytte av denne. I gamle kjeller f.eks. hvor det bare er en sokkel i ett stort kjellerrom. Denne gir veldig mye mer lys (5-6 ganger mer) enn den gamle 60 watts pæra selv om stømforbruket er halvparten. Den er også glimrende som arbeidslys i f,eks. ett verksted, eller du kan putte den i en gammel skrivebordslampe og ta den med deg rundt i huset som arbeidslys når du skal gjøre diverse reperasjoner.

Hadde jeg vært håndverker som tar «hjemmebesøk» ville jeg nok også hatt denne i verktøykassen. Har du dårlig arbeidslys i ett rom så er det bare å sette denne inn i eksisterende lampe så er du reddet 🙂

Prisen er ca 120 kroner inkludert frakt. Og levetiden skal være ca 25000 timer, men det er neppe testet i praksis enda siden det tilsvarer en 2-3 års tid.

Eneste minuset jeg forløpig ser med denne er at den er så fysisk stor at du må ta av skjermen på de fleste lamper for å bruke den.

Mer info om/kjøp LED pære